Nis

Ders programları 05.04.2021 tarihi itibariyle uygulanacaktır. Ders programlarınıza ulaşmak için aşağıda verilen linklere tıklayınız.

Mrt

12. Sınıflarımızın 2. Dönem Ortak Sınav Tarihlerini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Mrt

15.03.2021 tarihinden itibaren geçerli olan ders programlarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kurslarımız 6 Şubat 2021 tarihinde açılacaktır.

Ock

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Güzel Sanatlar Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin; öğretmenleriyle birlikte, öncelikle okulun bulunduğu ilçede ve ilde bulunan okullarla, kamu kurum-kuruluşlarıyla, mahalli idarelerle, yerel yönetimlerle, sivil toplum örgütleriyle, öğrenci velileriyle buluşarak; toplumu mutlu edecek sanatsal, kültürel etkinliklerle toplum hizmeti kapsamında etkinlikler yapması ve Güzel Sanatlar Liselerine olan ilgilinin arttırılması amacıyla 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında düzenlenen, "Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Okullarla Buluşuyor Projesi" 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında da devam ettirilecektir.

Ock

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'ne bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; öğretmenleriyle birlikte, okulun bulunduğu mahallede, bulunmadığı takdirde sırasıyla ilçede veya İl içinde tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç durumdaki kişilerin; evlerinin bölümlerinin küçük bakım ve onarımlarının, evlerinde bulunan kullanılamaz veya eskimiş durumdaki eşyalarının tamir ya da değişim gerektiren küçük onarımlarının, hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme ya da yardımların, onları sevindirecek, mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşların toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dahilinde yerel imkanlarla yapılması amacıyla 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı'nda başlatılan Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluyor Projesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı'nda da devam ettirilecektir.

Eyl

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Uzaktan Eğitim ders programlarına, aşağıda sınıf bazında verilen linklerden ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Mavi renkle işaretlenen dersler EBA üzerinden yapılacaktır.