Ekm

Mevlid'i Nebi Programı Okulumuz Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Derya UÇAK rehberliğinde 12/10/2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Programda Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştiren Okul Müdürümüz Abdurrahman TAPİNÇ'a teşekkür ediyoruz.

Bu Program için emeği geçen  Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Büro Yönetimi Öğretmeni Şeyma ÖZGÜR ve bölüm öğrencilerinin yürütmüş olduğu ''Birlikte Okuyoruz'' eTwinning projesi kurulmuş ve çalışmaları başlamıştır. Projemizin amacı öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğunu anlama becerilerini geliştirmek, kitap okumayı sevdirmek, kendini ifade becerilerini geliştirmek, hayal dünyalarını geliştirme, yaratıcılıklarını arttırma, üretici düşünme becerisi kazandırma, İşbirlikli çalışmalar yapmasını sağlama, velileri ile beraber kitap okuma keyfini yaşama, farklı kültürlerle kaynaşmasını sağlamak istiyoruz. Bunun için süreç boyunca planladığımız etkinlikleri yaparak kazandırmaya çalışacağız. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Büro Yönetimi alanı öğretmenimiz Şeyma ÖZGÜR'ün yürütücüsü olduğu "Okuldan Ofise" adlı eTwinnig  projesi çalışmalarına başlandı.

Projemiz Ekim 2021 itibariyle başlamış olup, farklı illerden 10 meslek lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan projemiz üç aylık süre boyunca devam edecek ve bu süre boyunca çeşitli çalışmalar yapılacaktır. Proje çalışmalarına okulumuz Büro Yönetimi alanı öğrencilerinden gönüllü olan beş öğrencimiz katkı sağlayacaktır.

Projemizin amacı, öğrencilerimizin mesleki alanda ortaya çıkan yenilikleri takip etmelerini ve yeni ofis ortamlarını tanımalarını sağlamaktır. Projemizde öğrencilerimizde medyayı bilinçli kullanabilme becerisini geliştirmeyi, son dönemde uygulanan e güvenlik ile ilgili tedbirler konusuna da dikkat çekmeyi planlamaktayız.