"OKULDAN OFİSE" ADLI E TWINNING PROJESİ'NE BAŞLANDI.

Büro Yönetimi alanı öğretmenimiz Şeyma ÖZGÜR'ün yürütücüsü olduğu "Okuldan Ofise" adlı eTwinnig  projesi çalışmalarına başlandı.

Projemiz Ekim 2021 itibariyle başlamış olup, farklı illerden 10 meslek lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan projemiz üç aylık süre boyunca devam edecek ve bu süre boyunca çeşitli çalışmalar yapılacaktır. Proje çalışmalarına okulumuz Büro Yönetimi alanı öğrencilerinden gönüllü olan beş öğrencimiz katkı sağlayacaktır.

Projemizin amacı, öğrencilerimizin mesleki alanda ortaya çıkan yenilikleri takip etmelerini ve yeni ofis ortamlarını tanımalarını sağlamaktır. Projemizde öğrencilerimizde medyayı bilinçli kullanabilme becerisini geliştirmeyi, son dönemde uygulanan e güvenlik ile ilgili tedbirler konusuna da dikkat çekmeyi planlamaktayız.

Yayın: 19.04.2022 - Güncelleme: 19.04.2022 09:35 - Görüntülenme: 159