GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ OKULLARLA BULUŞUYOR PROJESİ

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Güzel Sanatlar Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin; öğretmenleriyle birlikte, öncelikle okulun bulunduğu ilçede ve ilde bulunan okullarla, kamu kurum-kuruluşlarıyla, mahalli idarelerle, yerel yönetimlerle, sivil toplum örgütleriyle, öğrenci velileriyle buluşarak; toplumu mutlu edecek sanatsal, kültürel etkinliklerle toplum hizmeti kapsamında etkinlikler yapması ve Güzel Sanatlar Liselerine olan ilgilinin arttırılması amacıyla 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında düzenlenen, "Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Okullarla Buluşuyor Projesi" 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında da devam ettirilecektir.

Sosyal Etkinlik Uygulama Esasları İçin Tıklayınız.

Yayın: 22.01.2021 - Güncelleme: 22.01.2021 14:15 - Görüntülenme: 51
Kaynak: https://bursa.meb.gov.tr/www/guzelsanatlarlisesiogrencileriokullarlabulusuyorprojesi/icerik/3237