''Birlikte Okuyoruz '' eTwinning Projesi

Okulumuz Büro Yönetimi Öğretmeni Şeyma ÖZGÜR ve bölüm öğrencilerinin yürütmüş olduğu ''Birlikte Okuyoruz'' eTwinning projesi kurulmuş ve çalışmaları başlamıştır. Projemizin amacı öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğunu anlama becerilerini geliştirmek, kitap okumayı sevdirmek, kendini ifade becerilerini geliştirmek, hayal dünyalarını geliştirme, yaratıcılıklarını arttırma, üretici düşünme becerisi kazandırma, İşbirlikli çalışmalar yapmasını sağlama, velileri ile beraber kitap okuma keyfini yaşama, farklı kültürlerle kaynaşmasını sağlamak istiyoruz. Bunun için süreç boyunca planladığımız etkinlikleri yaparak kazandırmaya çalışacağız. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Yayın: 19.04.2022 - Güncelleme: 19.04.2022 09:46 - Görüntülenme: 165