30 Kasım Pazartesi gününden itibaren geçerli olan sınıf ders programlarına aşağıdaki linllerden ulaşabilirsiniz.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 1.Ortak Sınav tarihlerini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Eyl

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Uzaktan Eğitim ders programlarına, aşağıda sınıf bazında verilen linklerden ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Mavi renkle işaretlenen dersler EBA üzerinden yapılacaktır.

23 Kasım 2020 tarihinden itibaren geçerli olan uzaktan eğitim-öğretim ders programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ara

Okulumuz sıfır atık projesi için tüm öğrenci, öğretmen ve velilerle işbirliği içinde çalışmaktadır. Doğaya en çok zarar veren kimyasal atıkların başında gelen piller, okulumuzda diğer atıklardan ayrı toplanmaktadır. Biten pillerinizi doğaya atmak yerine okulumuza ya da herhangi bir pil atık kutusuna atmanız çevremizi korumak için atılacak en önemli adımlardan biridir.