Nis

İkili Mesleki Eğitimin Teşviki Projesi kapsamında 20 Nisan 2017 Perşembe günü Bosch Mesleki Eğitim Merkezi´nden gelen yetkililer tarafından okulumuz 9. sınıf öğrencilerine bir seminer verildi.

Nis

6 Nisan 2016 Perşembe günü Almira Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Ferhat KARAKAŞ ve Genel Müdür Asistanı Gözde KOZ tarafından okulumuz öğrencilerine "Yönetici Asistanlığı" konusunda bir seminer verildi.

Nis

Okul Sağlığı Hizmetleri Öğrencilerin ve okul personelinin sağlığın değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilebilmesi için yapılan çalışmaların tümüdür.

Mrt

23 Mart 2017 Perşembe günü okulumuz Kütüphanecilik Kulübü kulüp faaliyeti olarak  Bursa Tüyap Kitap Fuarına bir  gezi düzenledi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz çok amaçlı salonda bir anma programı düzenlendi.

Mrt

15 Mart 2017 tarihinde Bursa Barosu´ndan gelen yetkililerce okulumuz öğrencilerine Çocuk Hakları konusunda bir seminer verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü çerçevesinde Okulumuz Kütüphanecelik Kulübü tarafından bir program yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 19 Şubat 2016 tarihinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başlayan Aday Öğretmenimiz Ümmügül ŞENSÖZ´ün 19 Şubat 2017 tarihinde adaylığı kaldırılmıştır.

Şbt

21 Şubat 2017 Salı günü okulumuzda yangın tatbikatı yapıldı.

Şbt

Gürsu´da Bir Aileyiz Projesi kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrenci velilerine  15 Şubat 2017 Çarşamba günü "Çocuğuna Değerini Ver" konulu bir seminer verildi.

Şbt

Gürsu´da Bir Aileyiz Projesi kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencilerine 9 Şubat 2017 Perşembe günü "Hayatımız İmtihan" konulu bir seminer verildi.

Ock

2017 Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk sınavları 08 Şubat 2017-10 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

Gürsu Belediyesi Kişisel ve Kurumsal Gelişim Uzmanı Halil TURAN tarafından okulumuz 12. sınıf öğrencilerine 17 Ocak 2017 salı günü YGS Öncesi sınav Kaygısı konusunda bir seminer verildi.

Ara

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü 27 Aralık 2016 Salı günü Eskişehir Anadolu Üniversitesi´ne bir gezi düzenledi.

Ara

11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Trabzon’da yapılan ISF GYMNASİDE 2016 Trabzon Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları’nda okulumuz 12/B sınıfı 7 numaralı öğrencisi Fatih YILDIRIM 74 kiloda olimpiyat şampiyonu olmuştur.