May

10 Mayıs 2017 Çarşamba günü okulumuz çok amaçlı salonunda Kutlu Doğum Haftası´nı kutladık.

May

9 Mayıs 2017 Salı günü okulumuzda devamsızlıkların azaltılması kapsamında 9. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

May

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen Uçan Parmaklar Klavye Yarışmasını 12/D sınıfından Ozan TEMUR kazanmıştır.

Nis

26 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 13:30 de okulumuz bahçesinde Turizm Haftası kutlamaları düzenlendi. Kutlamalara  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa IŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul DÖĞEN, İlçe Garnizon Komutanı,  İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftüsü, diğer daire amirleri ile okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Nis

İkili Mesleki Eğitimin Teşviki Projesi kapsamında 20 Nisan 2017 Perşembe günü Bosch Mesleki Eğitim Merkezi´nden gelen yetkililer tarafından okulumuz 9. sınıf öğrencilerine bir seminer verildi.

Nis

6 Nisan 2016 Perşembe günü Almira Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Ferhat KARAKAŞ ve Genel Müdür Asistanı Gözde KOZ tarafından okulumuz öğrencilerine "Yönetici Asistanlığı" konusunda bir seminer verildi.

Nis

Okul Sağlığı Hizmetleri Öğrencilerin ve okul personelinin sağlığın değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilebilmesi için yapılan çalışmaların tümüdür.

Mrt

23 Mart 2017 Perşembe günü okulumuz Kütüphanecilik Kulübü kulüp faaliyeti olarak  Bursa Tüyap Kitap Fuarına bir  gezi düzenledi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz çok amaçlı salonda bir anma programı düzenlendi.

Mrt

15 Mart 2017 tarihinde Bursa Barosu´ndan gelen yetkililerce okulumuz öğrencilerine Çocuk Hakları konusunda bir seminer verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü çerçevesinde Okulumuz Kütüphanecelik Kulübü tarafından bir program yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 19 Şubat 2016 tarihinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başlayan Aday Öğretmenimiz Ümmügül ŞENSÖZ´ün 19 Şubat 2017 tarihinde adaylığı kaldırılmıştır.

Şbt

21 Şubat 2017 Salı günü okulumuzda yangın tatbikatı yapıldı.

Şbt

Gürsu´da Bir Aileyiz Projesi kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrenci velilerine  15 Şubat 2017 Çarşamba günü "Çocuğuna Değerini Ver" konulu bir seminer verildi.

Şbt

Gürsu´da Bir Aileyiz Projesi kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencilerine 9 Şubat 2017 Perşembe günü "Hayatımız İmtihan" konulu bir seminer verildi.