Ekm

24 Ekim 2017 Salı günü okulumuzda aşure etkinliği düzenlendi.

Ekm

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında 12 Ekim 2017 Perşembe günü okulumuzda Okul Meclis Başkanı seçimi yapıldı.

Ekm

29 Eylül 2017 Cuma günü okulumuz bahçesinde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Ekm

Özdeğerlendirme Eylem Planı doğrultusunda 6 Ekim 2017 Cuma günü okulumuz çok amaçlı salonunda Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından Şiir dinletisi programı düzenlendi.

24 Mayıs Çarşamba günü Kardeş Okulumuz olan Kazıklı İlkokulunu ziyaret ettik.

May

Okulumuz Müdür Yardımcısı/Edebiyat Öğretmeni Songül ÖZTÜRK  tüm 12. sınıfların katıldığı bir  şiir dinletisi etkinliği düzenledi.

May

25 Mayıs 2017 Perşembe günü okulumuz çok amaçlı salonunda 12. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

May

Okulumuz Müdür Yardımcısı Songül ÖZTÜRK tarafından 23 Mayıs 2017 Salı günü 12/A ve 12/B, 26 Mayıs 2017 Cuma günü ise 12/C ve 12/D sınıfları arasında münazara yarışması düzenlendi.

May

19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında İlçe genelinde düzenlenen müsabakalarda okulumuz aşağıdaki ödülleri almıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

15 Mayıs 2017 Pazartesi günü okulumuz çok amaçlı salonunda Milli Savunma Üniversitesi bağlısı yüksek öğrenim kurumlarının tanıtımı Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı personeli tarafından yapılmıştır.

May

10 Mayıs 2017 Çarşamba günü okulumuz çok amaçlı salonunda Kutlu Doğum Haftası´nı kutladık.

May

9 Mayıs 2017 Salı günü okulumuzda devamsızlıkların azaltılması kapsamında 9. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

May

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen Uçan Parmaklar Klavye Yarışmasını 12/D sınıfından Ozan TEMUR kazanmıştır.

Nis

26 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 13:30 de okulumuz bahçesinde Turizm Haftası kutlamaları düzenlendi. Kutlamalara  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa IŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul DÖĞEN, İlçe Garnizon Komutanı,  İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftüsü, diğer daire amirleri ile okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.