24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Programı 24 Kasım 2017 Cuma günü saat 10:00´da okulumuz çok amaçlı salonunda Edebiyat Öğretmenlerimiz Mustafa AYKUT ve İsmail TOPCU´nun hazırlamış olduğu bir programla kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 18 Kasım 2017 Cumartesi günü Gürsu-Ericek Göleti civarında "Doğa Yürüyüşü" düzenlenmiş olup "Hatıra Ormanı" için ağaç dikimi yapılmıştır.

10 Kasım 2017 Cuma günü saat 09:05´te okulumuz bahçesinde Büyük Önder Atatürk´ü anma programı düzenlendi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında mesleki ve teknik okullarda okuyan öğrenciler arasında düzenlenen "Kitap Okuma Etkinliği" yarışmasına okulumuzdan katılan öğrencilerimize "Katılım Belgeleri" verildi.

Ekm

24 Ekim 2017 Salı günü okulumuzda aşure etkinliği düzenlendi.

Ekm

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında 12 Ekim 2017 Perşembe günü okulumuzda Okul Meclis Başkanı seçimi yapıldı.

Ekm

29 Eylül 2017 Cuma günü okulumuz bahçesinde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Ekm

Özdeğerlendirme Eylem Planı doğrultusunda 6 Ekim 2017 Cuma günü okulumuz çok amaçlı salonunda Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından Şiir dinletisi programı düzenlendi.

24 Mayıs Çarşamba günü Kardeş Okulumuz olan Kazıklı İlkokulunu ziyaret ettik.

May

Okulumuz Müdür Yardımcısı/Edebiyat Öğretmeni Songül ÖZTÜRK  tüm 12. sınıfların katıldığı bir  şiir dinletisi etkinliği düzenledi.

May

25 Mayıs 2017 Perşembe günü okulumuz çok amaçlı salonunda 12. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

May

Okulumuz Müdür Yardımcısı Songül ÖZTÜRK tarafından 23 Mayıs 2017 Salı günü 12/A ve 12/B, 26 Mayıs 2017 Cuma günü ise 12/C ve 12/D sınıfları arasında münazara yarışması düzenlendi.

May

19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında İlçe genelinde düzenlenen müsabakalarda okulumuz aşağıdaki ödülleri almıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

15 Mayıs 2017 Pazartesi günü okulumuz çok amaçlı salonunda Milli Savunma Üniversitesi bağlısı yüksek öğrenim kurumlarının tanıtımı Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı personeli tarafından yapılmıştır.