Nis

Okulumuz Onur Kurulu tarafından 6 Nisan 2018 Cuma günü 9. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Nis

Okulumuz Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü 3 Nisan 2018 Salı günü Yıldırım Belesiyesi Hayvan Barınağı´na bir gezi düzenledi.

Nis

Okulumuz 11. Sınıf Maliyet Muhasebesi dersi kapsamında 29 Mart 2018 tarihinde TOFAŞ Fabrikasına bir gezi düzenledi.

Mrt

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü 27 Mart  2018 Salı günü Dünya Tiyatrolar Günü etkinliği kapsamında Merinos AKKM’ye bir gezi düzenledi.

Mrt

Okulumuz Muhasebe/Finansman ve Büro Yönetimi Zümresi tarafından 17 Mart 2018 tarihinde Merinos AKKM’de 7.İşini Şansa Bırakma Zirvesine bir gezi düzenledi.

Mrt

22 Mart 2018 Perşembe günü okulumuz Kütüphanecilik Kulübü kulüp faaliyeti olarak  16.Bursa Tüyap Kitap Fuarına bir  gezi düzenledi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Başarıyı Arttırma Kulübü öğretmenleri koordinatörlüğünde 12 Mart 2018 Pazartesi günü 8. Ders saatinde okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı.

Mrt

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü ile Kütüphanecilik Kulübü 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında 13 Mart 2018 Salı günü Muradiye Pınarbaşı Şehitliği ve Tophaneye bir gezi düzenledi.

Mrt

Okul Sağlığı Çalışmaları kapsamında 7 Mart 2018 Çarşamba günü 5. ders saati içinde tüm sınıflarda “Meyve ve Süt Günü” faaliyeti yapılmıştır.

Mrt

Başarıyı Arttırma Kulübü öğrencileri, danışman öğretmenleri Mustafa AYKUT ve Halil İbrahim BAYRAM koordinatörlüğünde 6 Mart 2018 Salı günü 4. ders saatinde kulüp toplum hizmet kapsamında okulumuz öğrencilerine "Verimli Ders Çalışma ve Zamanı Etkili Kullanma" hakkında sunum yaptılar.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsmında 26 Şubat 2018 Pazartesi günü okulumuzda ikaz alarm ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Taekwondo Genç Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında 3 madalya kazandık.

Ara

13 Aralık 2017 Çarşamba günü İl Sağlık Müdürlüğü´nden gelen bir diyetisyen ve bir gıda mühendisi tarafından 9. sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme yapıldı.

Ara

11. Uludağ Rotary Okullar Arası Kros Şampiyonası 30 Kasım 2017 Perşembe günü Soğanlı Botanik Park Kros Parkuru´nda düzenlendi.