Mrt

Okulumuz Muhasebe/Finansman ve Büro Yönetimi Zümresi tarafından 17 Mart 2018 tarihinde Merinos AKKM’de 7.İşini Şansa Bırakma Zirvesine bir gezi düzenledi.

Mrt

22 Mart 2018 Perşembe günü okulumuz Kütüphanecilik Kulübü kulüp faaliyeti olarak  16.Bursa Tüyap Kitap Fuarına bir  gezi düzenledi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Başarıyı Arttırma Kulübü öğretmenleri koordinatörlüğünde 12 Mart 2018 Pazartesi günü 8. Ders saatinde okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı.

Mrt

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü ile Kütüphanecilik Kulübü 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında 13 Mart 2018 Salı günü Muradiye Pınarbaşı Şehitliği ve Tophaneye bir gezi düzenledi.

Mrt

Okul Sağlığı Çalışmaları kapsamında 7 Mart 2018 Çarşamba günü 5. ders saati içinde tüm sınıflarda “Meyve ve Süt Günü” faaliyeti yapılmıştır.

Mrt

Başarıyı Arttırma Kulübü öğrencileri, danışman öğretmenleri Mustafa AYKUT ve Halil İbrahim BAYRAM koordinatörlüğünde 6 Mart 2018 Salı günü 4. ders saatinde kulüp toplum hizmet kapsamında okulumuz öğrencilerine "Verimli Ders Çalışma ve Zamanı Etkili Kullanma" hakkında sunum yaptılar.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsmında 26 Şubat 2018 Pazartesi günü okulumuzda ikaz alarm ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Taekwondo Genç Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında 3 madalya kazandık.

Ara

13 Aralık 2017 Çarşamba günü İl Sağlık Müdürlüğü´nden gelen bir diyetisyen ve bir gıda mühendisi tarafından 9. sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme yapıldı.

Ara

11. Uludağ Rotary Okullar Arası Kros Şampiyonası 30 Kasım 2017 Perşembe günü Soğanlı Botanik Park Kros Parkuru´nda düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Programı 24 Kasım 2017 Cuma günü saat 10:00´da okulumuz çok amaçlı salonunda Edebiyat Öğretmenlerimiz Mustafa AYKUT ve İsmail TOPCU´nun hazırlamış olduğu bir programla kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 18 Kasım 2017 Cumartesi günü Gürsu-Ericek Göleti civarında "Doğa Yürüyüşü" düzenlenmiş olup "Hatıra Ormanı" için ağaç dikimi yapılmıştır.

10 Kasım 2017 Cuma günü saat 09:05´te okulumuz bahçesinde Büyük Önder Atatürk´ü anma programı düzenlendi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında mesleki ve teknik okullarda okuyan öğrenciler arasında düzenlenen "Kitap Okuma Etkinliği" yarışmasına okulumuzdan katılan öğrencilerimize "Katılım Belgeleri" verildi.