Eyl

18.09.2019 Çarşamba günü okulumuz bahçesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı düzenlendi.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk haftasında Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerine yönelik Ortaöğretime Uyum Programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Tem

Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki ilk yerleştirme sonucunda bir okula yerleşemeyen ya da yerleştiği okulu değiştirmek isteyen öğrenciler için yerleştirmeye esas birinci nakil tercih dönemi başladı.

Tem

"Liseliler çok okuyor çok geziyor" okuma kampanyası kapsamında, arkadaşlarıyla kitap okuyan ve yorumlarını video ile paylaşan öğrencilerden 100'ü ücretsiz olarak gençlik kampına gönderilecek.

May

Okulumuz Büro Yönetimi ve Muhasebe/Finansman Alan zümreleri tarafından  09.05.2019 Perşembe günü Hacı Huriye Tinç Ortaokul ile Yüksel Bodur İmam Hatip Ortaokulunda okulumuzdaki mevcut alan ve dalların tanıtımı yapıldı.

May

Okulumuz 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde 1 gece 2 gün olmak üzere Çanakkale ve Edirne illerine bir gezi düzenledi.

Nis

25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 13:30 de okulumuz bahçesinde düzenlenen Turizm Haftası kutlamalarına İlçe Emniyet Müdür Selahattin ŞERBET, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul DÖĞEN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman AYKUL ve Veysel ÇALIK, diğer daire amirleri ile okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında Büro yönetimi Zümresi tarafından Uçan Parmakları Hızlı Klavye Kullanma yarışmsı düzenlendi.

Nis

16 Nisan 2014 tarihinde okulumuz Müdür Yardımcıları Abubekir UYGUR, Ayhan CAFOĞLU, Semra ÇELİK ile Rehber Öğretmeni Enise LEVENT ve Bölüm Şefleri Işıl YALÇINi Mine AYDIN tarafından 9. sınıf öğrenci ve velilerine Alan tanıtımı yapıldı.

Nis

Kariyer Günleri etkinliğimiz kapsamında son konuklarımızı ağırladık.

Nis

Kariyer Günlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Nis

Okulumuz Onur Kurulu tarafından 28 Mart 2019 Perşembe günü 9. Sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenlendi.

Mrt

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sekreteri Nalan DAŞTAN  Büro Yönetimi Alanı Kariyer Günleri kapsamında 27 Mart 2019 Çarşamba günü Yönetici Asistanlığı konusunda okulumuz öğrencilerine seminer verdi.