Mrt

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulumuz 14.03.2020 tarihinde Cumartesi günü dezenfekte  edilmiştir.

Mrt

Kadınlar Günü dolayısıyla özellikle kadın öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler yapıldı. Son olarak pasta ikraminda bulunduk.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı' mızın kabulünün 99. yıldönümünü kutladık. Mehmet Akif Ersoy' u rahmet ve minnetle andığımız törende, İstiklal Marşı' mızın nasıl kabul edildiği hakkında detaylı bilgiler verildi. Törende görev alan ögrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11 Mart 2020 Çarşamba günü okulumuzun tüm öğrencilerine Koronavirüs konusunda eğitim verildi.

Mrt

Öğrencilerimiz 09.03.2020 tarihinde Pazartesi günü 18. si düzenlenen kitap fuarına katıldılar.  Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi' nde düzenlenen fuara öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Mrt

Okulumuzun öğrencileri 09.03.2020 tarihinde Anadolu Üniversitesi ' ni tanımak amacıyla Eskişehir gezisine katılmışlardır. Hem şehri, hem üniversiteyi tanıyan öğrenciler geziden oldukça memnun kaldılar. Öğrencilerimiz hem Eğitim Fakültesi hem İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi' ni ziyaret ederek, fakülteler hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimizi ağırlayan ve üniversite hakkında bilgi veren üniversite öğretim görevlilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun müdürü Sayın Abdurrahman TAPİNÇ okulumuzdaki kadın öğretmenlerin Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldıktan sonra ögretmenlerimize karanfil verildi.

Mrt

Tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nü kutlarız.

Mrt

Okulumuzda 11/A, 11/B VE 11/C sınıfı muhasebe ve finansman, bilgisayarlı muhasebe bölümü öğrencileri arasında vergi haftası etkinlikleri kapsamında bilgi yarışması yapıldı. Yarışmayı kazanan 11/A sınıfını kutlar, yarışamaya katılan ve yarışan arkadaşlarına destek olan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz Uludağ Üniversitesi Resim ve Spor bölümünü ziyaret ederek, bölümler hakkında bilgi aldılar. Öğreci ve öğretmenlerimizi en iyi şekilde ağarlayan Uludağ Üniversitesi' nin değerli öğretim görevlilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bünyamin ÇOLAK okulumuzda muhasebe ve finansman bölümü öğrencilerimizle bir araya geldi. Lise eğitimini Yıldız Anadolu Lisesi' nde alan, lisans eğitimini Dumlupınar Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi' nde tamamlayan Sayın Bünyamin ÇOLAK öğrencilerimize öğrencilikte geçirdiği yılları anlatarak, onlara başarılı bir okul hayatına sahip olmaları için tavsiyelerde bulundu. On yıldır serbest muhasebeci mali müşavir olarak çalışan Bünyamin ÇOLAK mesleği ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle buluşan Bünyamin ÇOLAK muhasebe ve finansman bölümünün dünü, bugünü ve yarını hakkında bilgi verdi. Stajyer öğrencilerimize davranış ve iletişim konusunda tavsiyelerde bulanan Bünyamin ÇOLAK, toplumun gençlerden beklentilerini konusuna da değindi. Okulumuza gelerek tecrübe bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan ve öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Sayın Bünyamin ÇOLAK' a teşekkür ederiz.

Mrt

"Okul Sağlığı ve Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında öğrencilerimize doğru beslenme, temizlik ve hijyen konularında bilgi verildi. EBA da yer alan konu ile ilgili videoları izleyen öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de doğru beslenme konusunda bilgi sahibi oldular.

Mrt

04/03/2020 tarihinde Çarşamba günü entegre çevre bilgi sistemi eğitimi okulumuzda gerçekleştirildi. Okul müdür ve müdür yardımcılarının katıldığı eğitimde sistemle ilgili bilgiler verildi.

Mrt

Latif Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Bölümü mezunu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Funda ARSLANOĞLU kariyer günleri kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilik yıllarını anlatan, tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan Funda ARSLANOĞLU mesleği ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi ve öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Etkinliğin sonunda mezun olduğu okulu meslek sahibi olarak ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Funda ARSLANOĞLU ' na teşekkür eder, başarılar dileriz.