Zeynel KÖKEN - Okul Müdürü

10.09.1968 Ordu İli, Perşembe doğumluyum. İlkokulu Anaç Köyü İlkokulunda bitirdikten sonra Orta ve Lise eğitimimi Perşembe Lisesinde tamamladım.1990 yılında Dicle Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilimler Eğitimi, Coğrafya Ana Bilim Dalı Bölümünden Coğrafya Öğretmeni olarak mezun oldum. 1991-1992 yılları arasında 221. dönem yedek subay öğretmen olarak Kuleli Askeri Lisesinde askerlik görevini tamamladım. 18.01.1993 yılında Giresun İli, Doğankent İlçesi, Süttaşı İlköğretim Okulunda göreve başladım. Daha sonra sırasıyla Giresun, Doğankent İlköğretim Okulu, Zonguldak, Çaycuma Lisesi Coğrafya Öğretmenliği, Bursa, Osmangazi Zafer İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, Bursa Merkez Ticaret Lisesi Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 02.07.2004 – 29.08.2010 tarihleri arasında Celal Bayar İlköğretim Okulunda Müdür olarak görev yaptım. 2 yıl Ovaakça Şarık Tara Teknik ve EML.’de Coğrafya öğretmeni olarak çalıştım. 15.06.2012 tarihinde Gürsu-Latif Dörtçelik Ticaret Meslek Lisesinde okul müdürü olarak göreve başladım. Halen bu görevi yürütmekteyim. Evli, Ozan Kağan ve Duygu adında iki çocuk babasıyım.