Etkinliklerimiz

Haz

Okulumuz 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde 1 gece 2 gün olmak üzere Çanakkale ve Edirne illerine bir gezi düzenledi. Geziye Okul Müdürümüz Zeynel KÖKEN, Müdür Yardımcıları Semra ÇELİK , Nazan YILMAZ ve 12. sınıf öğrencilerimiz ağırlıklı olarak katılmıştır. Çanakkale ve Edirne illerinin tarihi ve turistik yerlerini görme imkanı bulan ve kültürel gelişimlerine katkı sağladığını düşündüğümüz gezi öğrencilerimiz için oldukçe faydalı ve eğlenceli geçti.

Haz

25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 13:30 de okulumuz bahçesinde düzenlenen Turizm Haftası kutlamalarına İlçe Emniyet Müdür Selahattin ŞERBET, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul DÖĞEN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman AYKUL ve Veysel ÇALIK, diğer daire amirleri ile okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı

Haz

Okulumuz öğrencileri arasında Büro yönetimi Zümresi tarafından Uçan Parmakları Hızlı Klavye Kullanma yarışmsı düzenlendi. Yarışmayı 11/D sınıfından Oğuzhan ŞENTÜRK kazanmıştır. 11/D sınıfından Mikail RECEPOĞLU 2. , 12/D sınıfından Gamze AKTÜRK 3. olmuştur. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

Kariyer Günlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.  5 Nisan 2019 Cuma günkü konuklarımız okulumuz mezunlarından olan ve tıbbi sekreterlik görevi yapan Mert SARICA ile Orhan Holding Yönetici AsistanıSerpil SOYKAN´dı. Yönetici Asistanlığı konusunda yapmış oldukları etkili sunumlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

24 Ekim 2017 Salı günü okulumuzda aşure etkinliği düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuzdaki tüm öğretmen ve öğrencilerimize aşure ikram edildi.

25 Mayıs 2017 Perşembe günü okulumuz çok amaçlı salonunda 12. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba günü Kardeş Okulumuz olan Kazıklı İlkokulunu ziyaret ettik.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Songül ÖZTÜRK tarafından 23 Mayıs 2017 Salı günü 12/A ve 12/B, 26 Mayıs 2017 Cuma günü ise 12/C ve 12/D sınıfları arasında münazara yarışması düzenlendi.

9 Mayıs 2017 Salı günü okulumuzda devamsızlıkların azaltılması kapsamında 9. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen Uçan Parmaklar Klavye Yarışmasını 12/D sınıfından Ozan TEMUR kazanmıştır.

26 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 13:30 de okulumuz bahçesinde Turizm Haftası kutlamaları düzenlendi. Kutlamalara  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa IŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul DÖĞEN, İlçe Garnizon Komutanı,  İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftüsü, diğer daire amirleri ile okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü 27 Aralık 2016 Salı günü Eskişehir Anadolu Üniversitesi´ne bir gezi düzenledi.

09 Kasım 2016 Çarşamba günü Okulumuz Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü Danışman Öğretmenleri tarafından organize edilen Gazi Meclis ve Anıtkabir´e bir gezi düzenlendi.

Okulumuz Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Antalya iline 19 Mayıs 2016 tarihinde 2 gün 3 gece süren bir gezi düzenledi.

28.04.2016 Perşembe günü saat 13:30 de okulumuz bahçesinde düzenlenen Turizm Haftası Kutlamalarına  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa IŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul DÖĞEN, Şube Müdürleri Ahmet Han KARA, Bedrettin TAŞCI ve Özkan ÖZGÜMÜŞ ile diğer daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.