LİSELERE YERLEŞTİRMEDE BİRİNCİ NAKİL TERCİH BAŞVURULARI BAŞLADI

Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki ilk yerleştirme sonucunda bir okula yerleşemeyen ya da yerleştiği okulu değiştirmek isteyen öğrenciler için yerleştirmeye esas birinci nakil tercih dönemi başladı.

Öğrenciler tercihlerini 2 Ağustos Cuma günü saat 17.00'ye kadar yapabilecek. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas nakiller, iki dönemde gerçekleştirilecek. Tercihleri doğrultusunda bir okula yerleşemeyen ya da yerleştiği okulu değiştirmek isteyen öğrenciler, yerleştirmeye esas birinci nakil dönemi tercihlerini 29 Temmuz Pazartesi gününden itibaren 2 Ağustos Cuma günü saat 17.00'ye kadar yapabilecek.

Yayın: 30.07.2019 - Güncelleme: 30.07.2019 16:57 - Görüntülenme: 59
Kaynak: meb.gov.tr