10 Kasım 2018 tarihinde okulumuz  Gazi Meclis ve Anıtkabir’e bir gezi düzenledi.

Gürsu İlçe Sağlık Müdürlüğü´nde çalışan değerli doktorlarımız tarafından 1 Kasım 2018 Perşembe Günü okulumuzda "Kişisel Hijyen ve Bit Eğitimi" verilmiştir.

26 Ekim 2018 Cuma günü  Müdür Yardımcısı Abubekir UYGUR ile Edebiyat Öğretmeni Damla GEZER gözetiminde okulumuz 12/C ve 12/D sınıflarından 58 öğrencinin katılımıyla, 30 Ekim 2018 Salı günü ise Müdür Yardımcısı Semra ÇELİK ve Edebiyat Öğretmeni İsmail TOPCU gözetiminde okulumuz 12/A ve 12/B sınıflarından 51 öğrencinin katılımıyla Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerine okulumuz tarafından 2 ayrı gezi düzenlendi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği’nin Olağan Genel Kurulu Toplantısı 21 Ekim 2018 Pazar günü saat 10:00’da okulumuz Çok Amaçlı  Salonu’nda yapıldı.

Ekm

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilk haftasında Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerine yönelik Ortaöğretime Uyum Programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Tem

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okulumuza kayıt hakkı kazanan öğreniclerimiz kayıt sırasında aşağıdaki evrakları getirmeleri gerekmektedir.

Haz

Dyned başarılarından dolayı öğrencilerimiz Erdem EREM, Kemal NABIEV ve Leyla DİKEN Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirilmişlerdir.

Haz

Okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Mustafa AYKUT ve İsmail TOPÇU tarafında 05 Haziran 2018 Salı günü okulumuz şiir dinletisi etkinliği düzenledi.

May

21-22 Mayıs 2018 tarihlerinde okulumuzda resim sergisi düzenlendi.

May

26 Nisan 2018 Perşembe günü saat 13:30 de okulumuz bahçesinde Turizm Haftası kutlamaları düzenlendi.

May

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü 22-23 Nisan 2018 tarihlerinde 1 gece 2 günlük Denizli ve İzmir’in tarihi ve turistik yerlerine bir gezi düzenledi.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında Büro yönetimi Zümresi tarafından Uçan Parmakları Hızlı Klavye Kullanma yarışmsı düzenlendi.

Nis

18 Nisan 2018 Çarşamba günü okulumuz 9. sınıf öğrencilerine okulumuzdaki mevcut alanların tanıtımı yapıldı.

Nis

11 Nisan 2018 Çarşamba günü Almira Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Ferhat KARAKAŞ ve Genel Müdür Asistanı Gözde KOZ tarafından okulumuz öğrencilerine "Yönetici Asistanlığı" konusunda bir seminer verildi.

Nis

Okulumuz mezun öğrencilerinden Mert SARICA ve Melike ERCAN 11 Nisan 2018 tarihinde okumuş oldukları üniversite bölümleri hakkında öğrencilerimize bilgilendirme çalışması yaptılar.